Centrum pro rodiče a děti Na houpacím koni

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Centrum pro rodiče a děti Na houpacím koni nabízí rodinám nejen z okolí Smíchova pestrou škálu kroužků a kurzů pro děti, maminky s dětmi i pro dospělé.

V centru Na houpacím koni můžete vy a vaše děti tančit, zpívat, hrát na hudební nástroje, cvičit, kreslit, malovat a mnoho dalšího. Dospělí mohou navštěvovat kurzy orientálního břišního tance, naučit se bollynatyam, tanec propojující tradiční indický tanec se soudobým filmovým tancem Bollywoodu nebo se zapsat na některý z dalších pohybových kurzů. Některé kurzy se předplácejí na čtvrt roku dopředu, zatímco u jiných se platí za každou lekci jednotlivě. Stanete-li se klienty centra, můžete kdykoliv během otevírací doby navštívit hernu, kde máte možnost uvařit si kávu nebo čaj, zatímco si vaše děti budou hrát. Děti se zde mohou jednoduše zapojit do kolektivu a naučit se nové věci, zatímco rodiče se mohou setkat s dalšími rodiči a odpočinout si od náročných starostí o potomky. Čas od času můžete v centru navštívit divadelní představení některého z amatérských souborů.

Rodinné centrum Na houpacím koni provozuje také školku sv. Prokopa, která spojuje prvky waldorfské, domácí, lesní a ekologické školky.

  • Adresa
    Na Bělidle 1,Praha 5 - Anděl
  • Telefon
  • Web
    www.nahoupacimkoni.cz

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.