Skydive arena

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Toužíte-li si vyzkoušet, jaké to je, vznášet se volně ve vzduchu, ale přitom se bojíte seskoku z letadla, pak pro vás máme vynikající alternativu v podobě létání ve vzduchovém tunelu v Hurricane Factory v Praze.

Hurricane Factory v pražských Letňanech nabízí netradiční adrenalinový zážitek, který je přitom velmi bezpečný a vyzkoušet jej mohou všichni fyzicky zdatní jedinci starší pěti let. V unikátním větrném tunelu si vyzkoušíte nejen jaké to je létat, ale také zažijete volný pád. Vertikální tunel je vysoký 14 metrů a jeho kruhový průměr je 4,3 metru. Ve vzduchu vás při letu udržuje stabilní větrný proud o rychlosti dosahující až 270 km/hod. K tomu, abyste si létání ve vzduchu vyzkoušeli, nepotřebujete nic umět ani procházet dlouhou instruktáží. K létání vám bude zapůjčena kombinéza, přilba, rukavice a brýle. Jedinečný zážitek v podobě létání ve vzduchovém tunelu si můžete odnést také navždy zvěčněný na DVD.

Vzduchový tunel v Hurricane Factory je také ideálním místem k pořádání firemních teambuildingů, večírků či rodinných oslav. Kromě toho organizuje Skydive arena vyhlídkové lety vrtulníkem nad středními Čechami, letecké filmování a fotografování, školu létání a leteckou dopravu.

V sousedství

  • Adresa
    Tupolevova 736,199 00 Praha 9,Letňany
  • Telefon
  • Web
    www.hurricanefactory.com

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.