Kafé Kakao

Restaurace a kavárny v Praze

Rodinná kavárna Kafé Kakao na pražských Vinohradech je oblíbená nejen mezi rodiči s dětmi, ale také u těch, kdo si rádi dají výbornou fair trade kávu.

V nekuřáckém prostředí kavárny se budete cítit jako doma nejen díky příjemnému prostředí, ale také široké nabídce vynikajících dortů a zákusků. Dát si zde můžete například vynikající mrkvový dort, bio koláče z celozrnné mouky nebo čokoládový dort bez mouky. Z dalších pokrmů si nenechte ujít quiche, kuskus nebo polévku z denní nabídky v bio kvalitě. Kavárna je zcela „baby friendly“ – k dispozici je zde velký a dobře vybavený dětský koutek, dětské menu a také personál kavárny je vždy připraven vyjít vstříc přání malých zákazníků. V kavárně se také konají výtvarné a keramické dílny, kreativní workshopy a další akce pro děti a jejich rodiče.

Do kavárny Kafé Kakao můžete zajít třeba po procházce v nedalekém parku Grébovka. Za každého počasí se můžete těšit na příjemné posezení, milý personál, dobré zdravé jídlo a skvělou kávu a kakao. K dispozici zdarma je také wi-fi připojení k internetu.

Další restaurace a kavárny v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.