Muzeum Lega

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Soukromé Muzeum Lega v Praze na Národní ulici je co do velikosti i počtu exponátů největším v České republice i v Evropě.

V Muzeu Lega si mohou návštěvníci prohlédnout více jak 2500 originálních modelů, z nichž nejstarší pochází z roku 1955. Více než 1 300 000 kostek Lega je poskládaných do dvaceti barevných tématických expozic rozmístěných na více jak 300 m2. Navštívit tak můžete magický svět Harryho Pottera nebo Indiana Jonese, pokochat se modely světoznámých památek, starých a moderních lokomotiv, obdivovat pirátské lodě nebo vesmírné lodě Star Wars a mnoho dalšího. Děti si nemusí exponáty jen prohlížet, ale v jednom ze dvou dětských koutků si mohou postavit i svůj model, pro který najdou v muzeu velké množství inspirace.

Při odchodu si v prodejně suvenýrů můžete koupit lego nebo nějaký menší suvenýr. Muzeum je otevřeno každý den od 10 do 20 hodin a nabízí kromě jiného zlevněné vstupné pro děti do výšky 120 cm. V Muzeu Lega na vás čekají nejen unikátní vizuální zážitky, ale také spousta zábavy.

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.