Národní divadlo marionet

Indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Již od roku 1991 slaví Národní divadlo marionet velké úspěchy především se svou inscenací Don Giovanni, která se může pochlubit více než 4500 reprízami.

Od počátku devadesátých let uvedlo Národní divadlo marionet více než 20 premiér klasických loutkových představení pro děti i dospělé. Na jeho programu najdete světoznámé produkce – vedle již zmiňovaného Dona Giovanniho jsou to Kouzelná flétna a Zázračné divadlo barokního světa. Národní divadlo marionet pořádá také velmi zajímavé speciální akce pro jednotlivce, firmy či rodiny, v rámci kterých si můžete pod vedením výtvarníka vyrobit vlastní marionetu nebo dokonce celé loutkové divadlo. Máte dokonce možnost stát se na chvíli loutkohercem v opeře Don Giovanni a seznámit se nejen s výrobou loutek, ale také technologií jejich vedení. Pokud mají vaše děti rády loutky, pak si Národní divadlo marionet nemůžete nechat ujít.

Vstupenky do Národního divadla marionet si můžete zakoupit v předprodejích nebo rezervovat online či přímo na pokladně divadla na Starém Městě.

Další indoorové sporty a aktivity pro děti v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.