Heth

Dlažby a obklady Praha

Moderní designové dveře, krásné dřevěné podlahy, schodiště z dřevěných a vinylových podlah, zakázkově vyráběné kuchyně, atypické skříně a jiný nábytek a designová svítidla jsou součástí široké nabídky společnosti Heth.

V showroomu společnosti Heth v Praze 8 najdete celou řadu produktů ze dřeva, které souvisí s interiérem. Vybírat můžete z českých a zahraničních značek Lualdi, Šimbera, Kährs, Magnum Parkett, Twinson, Prüm, Bethold, Uzin a mnoho dalších. Máte-li rádi moderní designové dveře, pak si z bohaté nabídky Heth jistě vyberete, ať už půjde o dřevěné, celoskleněné dveře, dveře v různých barvách nebo vchodové dveře. Nezáleží na tom, zda dáváte přednost dvěřím s jednoduchou elegantní linií, masivním dveřím či moderním dveřím v kombinaci se sklem, v showroomu Centrum interiér design najdete vše a mnohem více. V sortimentu podlahových krytin můžete vybírat z bohaté nabídky dřevěných mozaikových podlah, parket, kazetových podlah, bambusových podlah, prkenných podlah a dalších druhů dřevěných podlah s nejrůznějším designem.

S výběrem vhodných dveří, podlahy, schodiště a dalších interiérových celků vám rád pomůže školený personál v předváděcím centru.

  • Adresa
    Zenklova 413/215 (Na Vlachovce),180 00 Praha 8
  • Telefon
  • Web
    www.heth.cz

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.