Keramika Maříž

Dlažby a obklady Praha

Vskutku originální koupenu nebo kuchyni můžete mít s keramickými obklady od Keramiky Maříž. Jde o originální autorskou keramiku, kterou v Praze i mimo ni najdete na několika místech. Své jméno získala Keramika Maříž po obci, která leží nedaleko Slavonic v oblasti trojmezí Čech, Moravy a Rakouska.

Na webových stránkách keramiky Maříž je možné si vybrat podle ukázek výrobků ten styl výtvarníka, který se vám nejvíce líbí, a podle něj si nechat ve stejném stylu namalovat produkt s podobným motivem. Vybírat můžete z více než 15 různých stylů, případně si můžete nechat na zakázku vyrobit vlastní nápad. Originální, ručně malované obklady Keramiky Maříž s veselými barevnými motivy vyniknou nejlépe mezi čistě bílými či jednobarevnými obklady. Ve výsledku tak celková pořizovací cena může být nižší než při zakoupení luxusních obkladů. Keramika Maříž se také pyšní realizacemi veřejných interiérů, např. škol, fitness center, zdravotnických zařízení, apod. Ukázky realizací naleznete na webových stránkách ve fotogalerii.

V internetovém obchodě Keramiky Maříž si vedle obkladů můžete objednat také řadu dalších produktů z keramiky včetně hrnků, talířů, táců apod. a svůj byt díky nim tak ještě více doladit.

  • Adresa
    Ke Krči 17,147 00 Praha 4,Maříž 54,378 81 Slavonice,378 81 Slavonice,Náměstí Míru 451,532,378 81 Slavonice
  • Telefon
  • Web
    www.keramika-mariz.cz

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.