STAON

Dlažby a obklady Praha

Hledáte-li odborníky na finální povrchové úpravy v interiéru a exteriéru, obraťte se na firmu STAON. Jedná se o rodinnou firmu, která je vyhlášená svou spolehlivostí, flexibilitou, kvalitou práce, inovativním přístupem, všeobecným know-how a pozitivním pracovním nasazením.

Firma se specializuje na povrchové úpravy v interiéru a exteriéru komerčních i rezidenčních budov. Její nabídka se však netýká pouze finálních úprav, specializuje se i na provádění dekorativních maleb, ať už jde o reklamní malby, umělecké a realistické malby na zakázku, písmomalířství, velkoplošné malby, malby na fasádu ve všech typech zrnitosti, malby v památkových i starších objektech, jak v interiéru historického objektu, tak i na fasádě (kostely, zámky, muzea, divadla atd.). STAON dále provádí realizace elegantních a luxusních dekorativních italských technik jako jsou benátské štuky, mramorové efekty, betonové imitace v interiéru, marmorino a další.

STAON také nabízí kompletní malby v bytech a rodinných domech,  tapetování a dekorativní a reklamní polepy v interiéru a exteriéru. Je důležité poznamenat, že STAON využívá digitální tisk v nejvyšší kvalitě, nabízí momentálně nejlepší tiskovou technologii vhodnou do interiérů pro tisk obrazů, tapet a nástěnných samolepících dekorací. Působnost firmy je v celé České republice, není však problém realizovat zakázku v rámci celé EU. Více informací naleznete na jejich přehledných vícejazyčných webových stránkách. 

  • Adresa
    Blériotova 5/1004,Praha 9,Vamberk 517 54
  • Telefon
  • Web
    www.staon.cz

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.