Mramoria

Dlažby a obklady Praha

Pokud vás okouzlila onyxová stěna ve Vile Tugendhat, která byla na svou dobu velmi luxusní a originální, proč si nepořídit podobnou do vašeho interiéru? Řešení vám nabízí pražská společnost Mramoria, která se zabývá obchodem s kvalitním přírodním kamenem z celého světa a podle vašich přání vytvoří originální a exkluzivní řešení projektu.

Mramoria realizuje interiérové kamenné stěny, kuchyňské desky, kamenné obklady a dlažby. Mezi používané materiály patří mramor, žula, břidlice, onyx, pískovec a jiné druhy kamene, které Mramoria odebírá z kvalitních českých dolů i různých světových destinací. Na fasády domů využívá kamenné obložení jako je např. Stonepanel, architektonický prvek, který je vhodný na obklady jak vnitřních tak venkovních zdí. Nabídka firmy Mramoria zahrnuje také dekorační kameny, mezi něž patří tatranské valounky z Vysokých Tater, a to od nejmenších valounků po několikatunové monumenty. Pořídit si můžete také luxusní konferenční či jídelní stůl ze dřeva s podsvícenou onyxovou deskou, která vytváří dokonalou hru světla a kamene. Tyto stoly jsou vhodné jak do komerčních prostor, tak jako designové prvky obytných místností. S využitím nejmodernější technologie granite glass a alabastro vytváří firma Mramoria recepční a barové pulty, dekorační stěny a pulty, podsvícené vany a další. V nabídce firmy jsou také kamenné krby, které využívají biolíh a neprodukují proto kouř a emise.

S návrhem a realizací projektu vám velmi rádi pomohou profesionální designeři. Mramoria nabízí svým zákazníkům kompletní služby od vizualizace a dodávky materiálu po instalaci.

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.