FORTEL DESIGN

Dlažby a obklady Praha

Ozvláštnit interiér vašeho domova můžete díky jedinečným ozdobným mozaikám vyráběným z nejrůznějších materiálů, které najdete v nabídce společnosti FORTEL DESIGN a jež si můžete prohlédnout v jejích showroomech.


Mozaiky vyráběné ze skla, keramiky, kamene nebo dřeva jsou k dostání v nepřeberném množství barevných variací. Obzvláště skleněné mozaiky hrají všemi barvami. Keramické mozaiky jsou vyráběné ručně a každý kousek je svým způsobem originál. Dřevěné mozaiky jsou jedinečné díky tomu, že v průběhu let mění barvy. Speciální kamenné mozaiky upravené do podoby nástěnných obrazů mohou stylově vyzdobit jakoukoli místnost vašeho domu či bytu. Bát se nemusíte ani luxusnějších či méně obvyklých materiálů jako je sklo s kousky 14 karátového zlata, křišťálové dlaždičky od firmy Swarovski, kovové dlaždičky, kvalitní horniny včetně žuly, teakové dřevo apod. Mozaiky se hodí jak do interiéru, tak třeba do zahrady nebo zimní zahrady. Showroom venkovní dlažby najdete v areálu Žlutých lázní, kde se nachází prezentace více než 55 vzorků venkovních dlažeb. Fortel Design rovněž prodává kamenné fontány, které jsou vyráběny v různých tvarech a z různých druhů kamene.


Pokud tedy chcete svému domovu dodat na kráse a výjimečnosti, obraťte se na firmu FORTEL DESIGN, která pro vás s radostí vykouzlí skutečný barevný sen.
 

  • Adresa
    Showroom Žluté lázně: Podolské nábřeží 3/1184,Praha 4 – Podolí,140 00
  • Telefon
  • Web
    www.kameny.eu

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.