CERAMAX

Dlažby a obklady Praha

CERAMAX je česká společnost, která působí v oblasti maloobchodu a velkoobchodu dlažeb, obkladů a souvisejícího sortimentu. Je výhradním dovozcem produktů španělských výrobců Hispania Céramica, jehož silnou stránku jsou modely v dekoru dřeva, a Alcalagres pro Českou republiku.

V prodejně CERAMAXU zakoupíte obklady a dlažby tradičního českého výrobce RAKO Lasselsberger, italské značky Dado Ceramica, typické pro svůj skvělý design a krásné barvy, německé značky Stroeher, významného dodavatele zejména dlažeb typu „cotto“, dále pak skleněné mozaiky španělské značky Vidrepur atd. V nabídce CERAMAXU jsou také vany a masážní systémy (Riho, Polysan, aj.), sprchové kouty (Ravak, Ronal, Teiko, atd.), sanitární keramika (Ideal Standard, Keramag, atd.), koupelnový nábytek (např. Krajcar, Eden), zrcadla, osvětlení, topné systémy a mnoho dalšího.

V příjemném prostředí vzorkovny v Praze 8 v Karlíně si můžete zboží prohlédnout a využít odborných rad kvalifikovaného personálu, který vám poradí nejen s výběrem vhodného materiálu, ale i postupů a zhotoví pro vás návrh interiéru. Rovněž zajistí realizaci zakázky kvalifikovanými obkladači. Sjednají vám dokonce stavební práce od rekonstrukcí koupelen, přes realizace interiéru až po novou výstavbu. Na webové stránce firmy CERAMEX také najdete užitečné rady, které se vám budou hodit ještě než se pustíte do samotného výběru a koupě dlažby nebo obkladů.
 

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.