Němec – luxusní povrchy

Dlažby a obklady Praha

Stylové a moderní povrchy od firmy Němec – luxusní povrchy představují skvělou možnost, jak dodat vašemu bytu, domu, kanceláři či obchodnímu prostoru nádech nadčasové elegance. Firma, která na trhu působí již od roku 1994 si ve svém oboru právem vydobyla dobré jméno, i díky tomu, že kromě tradičně využívaných postupů nabízí i své vlastní patentované technologie, které neustále zdokonaluje.

Při realizaci svých výjimečných povrchů využívá firma Němec – luxusní povrchy vlastní technologie, jako jsou Imitace betonu, Betonepox, Betonepox Fine a Betonepox Soft i další oblíbené technologie, jako jsou Pandomo, Benátský štuk či technologie od firmy ArmourCoat (např. Travertine, Perlata, Granite, Pitted nebo Smooth). Všechny tyto technologie jsou zárukou toho, že redesignovane prostory získají nádech chladné elegance a luxusu.

Hledáte-li další způsoby, jak ozvláštnit svůj interiér či exteriér, mohly by vás z nabídky firmy Němec – luxusní povrchy zaujmout i jedinečné vertikální zahrady, které mohou tvořit oázu svěží zeleně ve vašem bytě, domě, kanceláři či obchodním prostoru. Tyto zahrady jsou obzvláště působivé v kombinaci se strohou krásou moderních kancelářských budov. Firma dále nabízí instalaci točitých schodišť italské značky Rizzi, která by mohla tvořit netradiční designový doplněk i vašeho interiéru. Nabídku firmy si můžete prohlédnout v jejím showroomu v Krči nebo na níže uvedených webových stránkách. Firma Němec – luxusní povrchy vám ochotně pomůže proměnit Vaše sny o elegantním a výjimečném interiéru ve skutečnost. 

  • Adresa
    Showroom: V Štíhlách 2031/12,Praha 4,142 00,obchodní manažer)
  • Telefon
  • Web
    www.luxusnipovrchy.cz

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.