ProCeram, a.s.

Koupelnová studia v Praze

Společnost ProCeram, která působí aktivně na českém trhu od roku 2010, se opírá o zkušený tým, který má v oboru již více než patnáctileté zkušenosti. Firma ProCeram nabízející obklady, dlažby a sanitární keramiku patří do skupiny New Living Group, která se zabývá developerskou činností a správou a pronájmem nemovitostí.

Ve firmě ProCeram si vyberou jak ti zákazníci, kteří hledají designově propracované série vyrobené podle posledních trendů, tak ti, které zajímá spíše správný poměr mezi kvalitou a cenou. Mezi dodavatele firmy ProCeram patří přední evropští výrobci jako například italské firmy Impronta, Gardenia Orchidea, Rex, Floorgres, Cerim, německý Hansgrohe, holandský Riho či český výrobce Rako. I přes své krátké působení na trhu zahájila společnost ProCeram spolupráci s mnoha významnými developerskými společnostmi.

Vzorkovnu keramických obkladů, dlažeb a sanitární techniky o výměře 1 500 metrů čtverečních najdete v Praze 13 - Stodůlky. Pokud chcete, aby vaše koupelna byla jiná a zajímavá i za 10 let, obraťte se na firmu ProCeram.

  • Adresa
    Šafránkova 1238/1,Praha 13,155 00,ww.proceram.cz
  • Web
    www.proceram.cz

Další koupelnová studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.