Mondo Ceramica

Koupelnová studia v Praze

Plánujete interiéry nového bydlení anebo renovaci vašeho stávajícího bytu? Ať už zamýšlíte vytvořit prostředí luxusní elagance anebo preferujete minimalistický design, keramické obklady a dlažby Mondo Ceramica vám vždy nabídnou prvotřídní kvalitu a eleganci.

Kromě keramických výrobků vám tento showroom nabídne i vodovodní baterie a vybavení pro koupelny té nejvyšší kvality a celou řadu zařizovacích doplňků. Vybírat můžete z velkého množství značkových výrobců z Itálie a jiných evropských výrobců. V showroomu Mondo Ceramica si můžete vybrat například mozaiky krásných vzorů do koupelny či do kuchyně anebo si zvolit stylovou dlažbu z přírodního kamene a obložit třeba krb. Pokud máte bazén není nic snažšího, než si prohlédnout nabídku obkladů, které by se vám líbily. Interiéry můžete úplně proměnit i instalací elegantních topných těles. Nabídku tvoří i řada zařizovacích doplňků. Mohou to být dveřní rámy, stropní a podlahové ozdobné lišty, pilastry, fasádové prvky nebo niky a mnoho dalších designových prvků. Sortiment, který vám Mondo Ceramica nabízí tvoří věhlasné designové značky, například Villeroy & Boch, Casa dolce Casa, Orac Decor, Keope, La Fabbrica a mnoho dalších. Nezáleží na tom, zda připravujete jen menší re-design nebo úplnou rekonstrukci vašeho bydlení v Mondo Ceramica najdete vše, co potřebujete.

Návšteva tohoto showroomu s designovými výrobky pro vás bude zároveň velkou inspirací, pokud ještě nejste rozhodnuti, jak konkrétně rekonstrukci realizovat. Profesionální a kompetentní personál obchodu vám s výběrem ochotně pomůže. Mondo Ceramica se nachází na předměstí Prahy v Čestlicích.

  • Adresa
    li.MsoNormal,251 01 Čestlice
  • Telefon
  • Web
    www.mondoceramica.cz

Další koupelnová studia v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.