Keramika Bílá Hora

Dlažby a obklady Praha

Keramika Bílá Hora, která se prezentuje jako prodejna studiového typu se zaměřením na střední a vyšší segment trhu, působí na domácím trhu již osmým rokem. V její nabídce naleznete nádherné kvalitní dlažby, obklady a sanitární keramiku především od španělských a italských výrobců.

Při výběru produktů se můžete obrátit na odborný tým Keramiky Bílá Hora, který pro Vás vypracuje počítačový návrh Vaší koupelny, popřípadě zajistí konzultaci či kompletní službu architekta. Celý tým zaměstnanců se pravidelně seznamuje s novinkami v oboru, účastní se školení u tuzemských i zahraničních dodavatelů a sleduje nejnovější designové trendy, takže si můžete být jisti, že v Keramice Bílá Hora jste v těch správných rukou. Hlavní showroom s dlažbami, obklady a veškerým zařízením do koupelen najdete na Bílé Hoře. Ve druhém showroomu společnosti Keramika Bílá Hora je ve spolupráci s firmou Šmicr – Parkety pro zákazníky vedle ukázky toho nejzajímavějšího ze sortimentu obkladů, dlažeb, sanity a příslušenství připravena kompletní nabídka dřevěných a laminátových podlah, obkladů stěn a stropů ve všech možných provedeních.

Ať už je vaše koupelna malá nebo dostatečně prostorná, jednoduchá nebo s náročnými technologiemi, s keramikou od firmy Keramika Bílá Hora bude vždy originální.
 

  • Adresa
    Praha 6,Bělohorská 277/a,169 00
  • Telefon
  • Web
    www.keramikapraha.cz

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.