Los Kachlos

Dlažby a obklady Praha

Společnost Los Kachlos, která je na českém trhu již od roku 1996, je předním dodavatelem obkladů a dlažeb španělských značek na český trh. Dále nabízí nejprestižnější značky sanitární keramiky, vodovodních baterií a koupelnových doplňků.

Společnost Los Kachlos, která má prodejny v pražském Karlíně, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě, provádí také stavební činnost související s realizací koupelen. Pro náročnější zákazníky v Uherském Hradišti vyrobí Los Kachlos na míru kuchyně, koupelnový nábytek, skříně a další. Los Kachlos poskytuje komplexní služby od poradenství, 3D návrhů koupelen, až po doručení zboží a realizaci zakázky. Rovněž spolupracuje se stavebními, projekčními a architektonickými firmami.

Los Kachlos prodává na českém trhu obklady a dlažby od 13 španělských výrobců, které určují světový trend keramické výroby. Charakterizuje je vysoká kvalita, rozmanitá produkce a originální design. Kompletní katalog obkladů a dlažeb španělské produkce si můžete prohlédnout na webové stránce společnosti Los Kachlos. Najdete zde také informace o novinkách a trendech na trhu včetně řady doporučení a originálních nápadů.

  • Adresa
    Koupelny PRAHA – Karlín,Thámova 13,Praha 8
  • Web
    www.loskachlos.cz

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.