Exclusive STONE

Dlažby a obklady Praha

Ostravská společnost Exclusive STONE, jejíž showroom najdete v Praze 9, je největším dodavatelem obkladů z přírodního kamene v České republice.

Přírodní kámen využívá s oblibou mnoho architektů a stavebních firem pro jeho všestranné využití a množství druhů, barev a tvarů, které se postarají o jedinečný moderní design stavby a interiéru. Pořiďte si také vy kamenné obklady na fasádu vašeho domu, které mu dodají nejen zcela nový ráz, ale také přispějí k jeho izolaci. Pokud chcete raději ozvláštnit váš interiér, přírodní kámen můžete využít pro obložení kuchyňské linky či vany (v tomto případě je nepřekonatelný exkluzivní kámen onyx), jako kamennou podlahu nebo pro vytvoření jiného zajímavého prvku ve vašem interiéru. Vybírat můžete z mnoha druhů mramoru, břidlice, žuly, travertinu, onyxu a celé řady dalších přírodních kamenů, které dodají zcela novou atmosféru a kouzlo vašemu domovu.

Odborníci ze společnosti Exclusive STONE se vám při vaší návštěvě v showroomu budou individuálně věnovat a pomohou vám vybrat ten nejvhodnější kámen pro váš účel. Následně pro vás vytvoří projekt a rozpočet a zajistí realizaci vašeho projektu kdekoliv v České republice. Láká li vás kamenný design, společnost Exclusive STONE by měla být vaší první volbou.

  • Adresa
    Areal GREEN PARK: Poděbradská 57/206,Praha 9
  • Telefon
  • Web
    www.exclusivestone.cz

Další dlažby a obklady Praha

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.