INADES

Kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Česká společnost INADES nabízí kvalitní designové kuchyně německého výrobce Nobilia, které si můžete přijít prohlédnout do showroomu společnosti v Horních Počernicích v Praze 9.

Nabídku zde tvoří kuchyně moderní i nadčasové, stejně jako menší kuchyně za výhodné ceny. Společným jmenovatelem všech kuchyní je vedle krásného designu také vysoká kvalita a funkčnost vycházející z dokonalého zpracování. Společnost INADES se snaží vyjít vstříc všem těm, kdo nechtějí ztrácet čas cestováním do různých kuchyňských studií a nabízí službu návštěvy školeného prodejce přímo u vás doma. Ten provede přesné zaměření vašeho interiéru a probere s vámi možnosti ohledně výběru vhodného typu kuchyňské linky. Následně pro vás zdarma vytvoří grafický návrh a cenovou kalkulaci celého projektu. Rozhodnete-li se výběr vhodné kuchyňské linky udělat sami, doporučujeme vám využít užitečných tipů na webu společnosti včetně návodu na změření kuchyně. Pro vámi zvolenou kuchyň si můžete vybrat také pracovní desku z různých dekorů a s různou povrchovou úpravou, úchyty nebo rozlišné úložné systémy. INADES pro vás zajistí také přípravu interiéru před instalací samotné kuchyňské linky a její montáž.

Toužíte-li po kvalitní kuchyňské lince včetně spotřebičů vysoké kvality za dostupnou cenu, obraťte se na společnost INADES.

Pro další informace se prosím obraťte přímo na designerku společnosti a, pokud zmíníte, že jste se o INADES dozvěděli v sekci Vše o bydlení, získáte slevu 25% na veškerý nábytek. Vladimíra Salvová, +420 734 753 037, vladimira.salvova@inades.eu.

  • Adresa
    Bystrá 761,Praha 9 – Horní Počernice (showroom se nachází v průmyslovém areálu)
  • Web
    www.inades.cz

Další kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.