Alnox

Kuchyňská studia, kuchyně v Praze

V pražských Vršovicích najdete showroom společnosti Alnox, která dováží na český trh kvalitní německé a rakouské kuchyně.

Společnost Alnox vznikla již před téměř dvaceti lety (tehdy působila pod názvem Alno), kdy představila českým zákazníkům kvalitní kuchyně německé značky Alno. Jedná se o kuchyně, které určují směr v oboru díky své inovativnosti a využití nejnovějších a vysoce kvalitních materiálů a technologií. Pro tuto značku, jejíž historie sahá až do druhé dekády 20. století, je typické perfektní zpracování a důraz na detaily. Kromě kuchyní Alno najdete v nabídce společnosti Alnox také kuchyně dalších německých značek – Impuls a Wellmann – a rakouské kuchyně EWE. Všechny mají společnou vysokou kvalitu a dokonalý design s důrazem na každý detail, jež jde ve stopách posledních trendů, a to i co se týče zpracování a technologií.

Díky mnohaleté působnosti se společnost Alnox může pochlubit bohatými zkušenostmi s realizacemi kuchyňských interiérů nejen pro individuální zákazníky, ale také pro významné developery a jejich projekty. Obraťte se i vy na společnost Alnox a nechte se vést zkušenostmi a profesionalitou jejích zaměstnanců.

  • Adresa
    Vršovická 1525/1D,Praha 10 – Vršovice
  • Telefon
  • Web
    www.alnox.cz

Další kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.