Next Trade Store by Schüller

Kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Designové kuchyně prvotřídního německého výrobce, rodinné firmy Schüller, zakoupíte ve studiu Next Trade Store by Schüller na pražské Vinohradské ulici.

Německé kuchyně Schüller jsou zde zastoupeny luxusní řadou next 125, která v sobě spojují dokonalý design, maximální funkčnost, vysoce kvalitní materiály a dokonalé řemeslné zpracování. Kuchyně Schüller vycházejí vstříc potřebám těch nejnáročnějších zákazníků. Řada next 125 v sobě vyváženě kombinuje funkčnost, ergonomii a estetiku kuchyně a jejím tradičním hodnotám dává nový rozměr.

Firma Schüller patří mezi pět předních výrobců kuchyní na světě a vedle individuálních požadavků každého zákazníka při projektování kuchyně je důraz kladen na samotnou výrobu a kvalitu zpracování, které více než respektuje ekologické standardy. Za zmínku rovněž stojí, že Next Trade Store nyní nabízí také výrobky italské designové společnosti ARPER – tato renomovaná značka nabízí široké portfolio výrobků, včetně kancelářských židlí a stolů, bytových židlí, jídelních stolů, pohovek atd. Přijďte se o kvalitě kuchyní Schüller a jejich nadčasovém designu přesvědčit sami.

  • Adresa
    Vinohradská 57,120 00 Praha 2
  • Telefon
  • Web
    www.schuellerpraha.cz

Další kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.