Sykora

Kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Rodinná firma Sykora byla založena v roce 1992 ve Vizovicích a momentálně disponuje 40-ti autorizovanými kuchyňskými studii v Praze a po celém území České republiky, ze kterých každé nabízí kompletní servis. Ten zahrnuje grafické zpracování kuchyně, poradenství a realizaci kuchyní na míru přesně podle představ zákazníků. Standardně firma Sykora nabízí montáž kuchyní a odvoz. Kuchyně jsou vyráběny z osvědčených moderních materiálů splňujících ta nejpřísnější měřítka jakosti, životnosti a vzhledu. Kromě kuchyňských linek nabízí firma Sykora také kvalitní nábytek.

Kuchyně je možné vybírat ze čtyř základních sérií různých barevných, či materiálově odlišných variant. Většina kuchyní je ze dřeva a vyberete si zde jak z nabídky exotického dřeva, jako je teak, indická jabloň nebo americký ořech, tak i z více tradičních druhů, jako je třešeň nebo dub. Jednotlivé varianty kuchyní se odlišují i materiálem použitým na pracovní desku. Tyto zahrnují mramor, žulu, beton a umělý kámen technistone nebo polystone.

Kromě originálních a praktických řešení prostoru nabízí Sykora také vizualizace návrhu, které umožňují klientům lépe specifikovat jejich individuální potřeby. 

  • Adresa
    Praha 2,Vinohradská 59,120 00,Praha 4,Budějovická 13,Praha 5,Zborovská 5,Praha 7 Dukelských hrdinů 24,Českomoravská 193,Praha 9
  • Web
    www.sykora.eu

Další kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.