Tuček – kuchyně

Kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Firma Tuček – kuchyně se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní na míru, vestavěných skříní a interiérových doplňků již od roku 2002.

K návrhům kuchyní, jež vyrábí v moderním, tradičním i venkovském stylu, používá moderní 3D studio, které si umí poradit s jakýmkoliv náročným přáním jejích zákazníků. Firma Tuček – kuchyně využívá flexibilního systému kuchyňských rámů a nejmodernějších materiálů. Provedení kuchyní včetně kuchyňských dvířek a pracovních desek je navrženo v souladu s požadavky klientů, kteří si mohou vybrat z nejrůznějších designů a materiálů. Součástí dodávaných kuchyní na míru jsou vestavěné spotřebiče a doplňky od renomovaných značek a výklopné, závěsné a posuvné systémy od rakouské společnosti Blum.

Firma Tuček – kuchyně vyrábí kromě kuchyní také vestavěné šatní skříně na míru, díky kterým ušetříte doma spoustu místa. Součástí sortimentu jsou také interiérové a vchodové dveře, jídelní a jiné stoly, židle a kuchyňské doplňky. Produkty jsou představeny na webové stránce firmy, kde si je můžete prohlédnout z pohodlí domova. Pokud se obrátíte na firmu Tuček – kuchyně, jistě budete s jejími produkty maximálně spokojeni.
 

  • Adresa
    Prokopova 10,Praha 3,130 00
  • Telefon
  • Web
    www.kuchyne-tucek.cz

Další kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.