Interiér Čáp – kuchyňské studio

Kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Toužíte-li po moderní nebo stylové a zároveň funkční kuchyni do nového či právě rekonstruovaného bytu, obraťte se na kuchyňské studio Interiér Čáp. Tato rodinná firma založená již v roce 1995 pro vás ráda navrhne jedinečnou kuchyni na míru, nalezne nejvhodnějšího dodavatele z řad renomovaných domácích a zahraničních firem, s nimiž dlouhodobě spolupracuje, a postará se o kvalitní realizaci Vaší vysněné kuchyně přímo u Vás doma. Firma si za dobu své existence vydobyla mimořádné renomé, především díky tvůrčímu, pečlivému a zodpovědnému přístupu, dokonalé znalosti nábytku, jeho návrhářů a prodejců, profesionálnímu montážnímu týmu i díky dodržování veškerých termínů.

Kuchyňské studio Interiér Čáp prodává kvalitní německé kuchyně ALNO, Impuls a Rotpunkt, dále kuchyně rakouské značky EWE a jedinečné designové kuchyně INTUO. Nabídku Studia Interiér Čáp doplňují elektrospotřebiče značek MIELE, GAGGENAU, SIEMENS, BOSCH, LIEBHERR, GUTMANN či BORA a bytové doplňky, včetně dřezů a baterií značek FRANKE, BLANCO či Systemceram, skleněných obkladů a pracovních desek ze žuly nebo Corianu.

Sortiment nabízený firmou Interiér Čáp, včetně kuchyní výše zmíněných značek, si můžete prohlédnout na dole uvedených webových stránkách nebo na vlastní oči přímo v jejím showroomu. Díky síti ověřených dodavatelů, mnohaletým zkušenostem a příslovečné německé kvalitě, přesnosti a spolehlivosti nabízených výrobků je firma Interiér Čáp ideálním partnerem pro návrh a realizaci interiéru Vašich snů.

Další kuchyňská studia, kuchyně v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.