KASPER DESIGN, s.r.o

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Společnost Kasper Design s.r.o. z Trutnova, jež je držitelem prestižního ocenění Reddot Award 2015, vyrábí produkty určené pro dům a zahradu, pro které je společný elegantní design, vysoká kvalita a praktičnost.

Zahradní grily, květináče a poštovní schránky značky Kasper vyráběné z nerezavějící oceli a vynikající čistými liniemi a elegantním designem si můžete zakoupit v internetovém obchodě společnosti Kasper., případně v některé z partnerských prodejen v Praze. V nabídce najdete moderní květináče různých rozměrů z leštěné nerezavějící oceli určených do exteriéru i interiéru, ale i květináče na míru vyráběné podle specifických požadavků klientů. Tyto květináče mohou být dále vybaveny samozavlažovacím systémem, viditelnými či zakrytými kolečky apod. Jednoduchý tvar květináčů a kvalitní zpracování dávají skvěle vyniknout květině a vytvářejí tak zajímavý doplněk moderního interiéru či exteriéru. Vybírat můžete hranaté i kulaté květináče, kónické anebo samozavlažovací květináče.

Rovněž všechny zahradní grily nabízené společností Kasper představují kombinaci moderního designu a špičkové kvality a v závislosti na konkrétním modelu jsou určeny jak domácím uživatelům, tak profesionálům. Nabízené grily se hodí podle velikosti na menší zahrady a terasy nebo na velké zahradní party. Grily disponují takovými prvky, jako je polohovatelné topeniště či systém regulace vzduchu a jsou k dostání v provedení na propan butan anebo s pracovní deskou. Grily té nejvyšší kvality jsou ideální pro vaše grilování. Navštivte e-shop firmy ještě dnes, kupte si produkty Kasper online nebo zajděte do partnerských obchodů Stockist or Concept Store Karlin v Praze a dopřejte svému domovu designové produkty špičkové kvality.

  • Adresa
    KASPER DESIGN Ltd.,Elektrárenská 322,CZ-541 03 Trutnov
  • Telefon
  • Web
    www.kasper.cz

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.