Galavito – Heating Table

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejkrásnější chvíle nad skvělým jídlem, sklenkou vína či šálkem kávy jsou ty strávené na čerstvém vzduchu. Volný čas na zahradě, verandě nebo terase vám zpříjemní renomované vyhřívané stolky Galavito Heating Table, které dnes najdete nejen u mnoha spokojených uživatelů, ale též na terasách předních českých restaurací včetně Terasy U Zlaté studně pod Pražským hradem a Hotelu U Prince na Staroměstském náměstí.

Jedinečný koncept vyhřívaných stolků české firmy Galavito spočívá v kombinaci elektrického venkovního topení v inovativním provedení a libovolné stolové desky. Heating Tables značky Galavito, vyrobené z odolných materiálů prvotřídní kvality, využívají nejmodernější technologie. Díky nim během několika vteřin vytvoří příjemné teplo, které od nohou prohřeje celé tělo nejen vám, ale i dalším lidem po celém obvodu stolu. Inovativní technologie vyhřívaných stolů Galavito navíc zaručují minimální provozní náklady i bezpečnost na dotek, kterou jistě ocení rodiny s dětmi a domácími mazlíčky.

Vysokou kvalitu produktu značky Galavito dokládá i to, že byl testován dle přísných evropských bezpečnostních norem a následně obdržel certifikát. Firma Galavito s.r.o. nabízí dva typy Heating Tables, modely RESTO a BISTRO. Model RESTO je prvním, ikonickým produktem firmy. Skvěle se hodí ke čtvercové desce a je ideální volbou pro venkovní posezení. Model BISTRO vznikl jako druhý v pořadí, díky čemuž v sobě snoubí osvědčené zkušenosti z předešlé tvorby a nový technologický postup. BISTRO Heating Table lze nejlépe kombinovat s kulatou deskou, zároveň je o něco vyšší, tudíž u něj lze stát.

Příběh značky Galavito začal v roce 2013 v Istanbulu, kde se spojili dva mladí lidé, slečna Ece Ergüney, která tehdy pracovala v mezinárodní kosmetické firmě a Milan Hnátek, který tou dobou byl v Turecku na pracovní stáži a dokončoval své doktorské studium. Po přesunu do Prahy přetavili prvotní myšlenku v opravdový produkt, který pojmenovali podle Galatské věže, starodávné ikonické věže v historickém centru Instanbulu. Dnes využívají Galavito Heating Tables přední podniky v České republice i zahraničí. Pořiďte si vyhřívaný stolek značky Galavito a zpříjemněte si vzácné chvíle na vzduchu! 

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.