Bonsai-zahrada

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Bonsai je starobylé, na dálném východě vzniklé umění pěstování miniaturních stromů v miskách. Do Evropy pronikly první bonsaje až ke konci 19. století. Pokud jste si maličké bonsaje vytvářející iluzi vzrostlých stromů oblíbili i vy a rádi byste si jimi vyzdobili svůj byt, dům či zahradu, věnujte pozornost zahradnictví a prodejně Bonsai-zahrada v pražském Břevnově.

Specializovaná prodejna Bonsai-zahrada nabízí venkovní i vnitřní bonsaje, orchideje, masožravé rostliny, keramiku, potřeby pro pěstování bonsají, tradiční japonské dekorace (včetně ručně vyřezávaných figurek Netsuke) a mnoho dalšího. Prodejnu a zahradnictví Bonsai-zahrada provozují Marta a Jana Klimentovy a v jejích prostorách naleznete přístupný skleník, prodejnu a venkovní zahradu.

K výhodám prodejny Bonsai-zahrada patří skutečně široká nabídka bonsají, ze které si vybere každý podle svého vkusu i finančních možností (bonsaje tu lze pořídit za ceny v rozmezí od několika korun až po několika desítek tisíc korun za jedinečné staleté bonsaje), velkorysá otevírací doba od pondělí do soboty 10:00 - 18:00 hodin i zkušený personál nabízející individuální poradenství pro bonsajisty. Pokud máte zájem o jednu z venkovních bonsají z nabídky Bonsai-zahrada, je třeba navštívit ji v období od jara do podzimu, neboť přes zimu jsou venkovní bonsaje zazimované. 

  • Adresa
    Bělohorská 512/191,Praha 6,169 00
  • Telefon
  • Web
    www.bonsaizahrada.cz

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.