Trees

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Prodejní zahrada Trees ve Statenicích u Prahy zajišťuje komplexní služby v oblasti péče o zahradu a zahradní architektury. Zahradnictví stojí za návštěvu hned z více důvodů - nejčastějším je nákup rostlin od převážně českých pěstitelů za velice příznivé ceny. Dalším kladem je bezpochyby odborný personál, který vám ochotně poradí s výběrem rostlin přesně dle vašich požadavků. Stálá nabídka zahradnictví zahrnuje i množství pomocného zahradnického materiálu.

To však není vše: Od poradenství a následného zpracování projektové dokumentace provedou odborníci ze zahradnictví Trees realizaci zahrady včetně terénních úprav, stavebních prací, automatických závlah, zahradního jezírka či bazénu, až po možnou stálou údržbu zeleně. Projektová dokumentace je velmi důležitá a slouží jako východisko pro samotnou realizaci zahrady, neboť je kombinací vašich představ, požadavků a reálných možností s profesionálními zkušenostmi zahradního architekta. Již řadu let Trees spolupracuje s projektanty panem Zdeňkem Kiesenbauerem a Ing. Štěpánkou Šmídovou. Na všechny provedené práce vám bude poskytnuta záruka kvality 12 měsíců od dokončení díla.

Kromě toho si od jara do podzimu můžete přijít pro čerstvého pstruha nebo kapra a zkušený porybný vám rybu nejen vyloví a připraví, ale poradí vám i s její úpravou. Samozřejmostí je i vánoční prodej ryb v širší nabídce. Po dobrém nákupu si můžete odpočinout v klidném prostředí zahrady, kde si na své přijdou i vaše děti.

  • Adresa
    Statenice – Černý Vůl,Unětická 146,252 62,Otevírací doba prodejní zahrady: po až pá 9 - 18 h,so 8 - 17 h
  • Telefon
  • Web
    www.trees.cz

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.