Zahradnictví Rypáček

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Zahradnictví Rypáček je rodinná firma zabývající se již od roku 1994 prodejem stromků a květin. O šíři sortimentu i kvalitě služeb tohoto zahradnictví se můžete přesvědčit na vlastní oči v provozovně firmy sídlící v Praze v Braníku.

Sortiment zahradnictví Rypáček je skutečně bohatý. K dostání je tu vše od okrasných rostlin přes koření a bylinky až po dekorativní květiny pro nejrůznější příležitosti. Uvažujete-li o výzdobě svého bytu, rodinného domu či pracoviště, věnujte pozornost nabídce okrasných rostlin. Zahradnictví nabízí mimo jiné široký výběr balkonových okrasných rostlin, přičemž vám jeho pracovníci rádi poradí s výběrem vhodných rostlin podle vašich nároků a přání. Zahradnictví Rypáček rovněž - do druhého dne - provádí sázení do truhlíků a aranžování.

Z nabídky zahradnictví Rypáček bychom vás rádi upozornili na pestrý výběr koření a bylinek. Ne nadarmo se říká, že ten, kdo jednou ochutnal čaj z čerstvých bylinek, se již nikdy dobrovolně nevrátí k běžným "bylinkovým" čajům z obchodů. Nechybí ani speciální máta na mojito. Nabídku zahradnictví doplňují květináče a truhlíky, hnojiva a substráty, řezané květiny a v předvánočním období samozřejmě také vánoční stromky (řezané i v květináčích).

  • Adresa
    Praha 4,Vltavanů 229,143 00
  • Telefon
  • Web
    www.zahradnictvi.net

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.