Zahradnické centrum Chládek

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Zahradnická tradice sahá v rodině Chládkových až do 18. století a současné bohatě zásobené zahradnické centrum Chládek sídlí od roku 1992 v Praze ve Střešovicích na zrestituovaném pozemku, na kterém kdysi zahradničil i praděda dnešního majitele.

Zahradnictví Chládek se zaměřuje především na prodej pokojových a zahradních rostlin, květin a dřevin. V nabídce zahradnictví nechybějí letničky a balkónové rostliny, růže, okrasné dřeviny, skalničky a trvalky, subtropické rostliny, bonsaje, popínavé rostliny ani vodní a bahenní rostliny. Veškeré nabízené výpěstky pocházejí od českých, holandských, italských, německých a dánských pěstitelů, přičemž některé si pěstuje zahradnictví samo ve vlastní pěstitelské školce.

Vedle rostlin, květin a dřevin patří k nabídce zahradnictví Chládek také široký sortiment doplňkového zboží včetně zahradnického náčiní, nejrůznějších hnojiv, substrátů a osiv (včetně travních směsí). Nabídku zahradnictví doplňují klasické řezané rostliny, dekorativní předměty, nejrůznější doplňky a v předvánočním období samozřejmě také řezané i kontejnérované vánoční stromky. Návštěvu zahradnického centra ve Střešovicích vám jistě dokáže zpříjemnit restaurace, jež byla v jeho prostorách otevřena v roce 2009 a nabízí všem zákazníkům teplou i studenou kuchyni, kávu i další nápoje.

  • Adresa
    Střešovická 47,Praha 6 - Střešovice,162 00
  • Telefon
  • Web
    www.zahradnictvi-chladek.cz

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.