Zahradnictví Flos

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Chcete si splnit sen o pestré rozkvetlé zahradě nebo o působivých květinových dekoracích ve vašem bytě? Pokud ano, pak navštivte zahradnictví Flos nacházející se pouhých několik minut jízdy autem, vlakem či autobusem severozápadně od Prahy ve vesnici Řež u Prahy.

Zahradnictví Flos nabízí široký sortiment zahradnických produktů i komplexní zahradnické služby, jako jsou návrhy a realizace zahrad na klíč, tvorba okrasných i koupacích jezírek, dovážka exkluzivních rostlin, údržba zeleně a kladení zámkové dlažby. Téměř celý sortiment zahradnického zboží nabízeného zahradnictvím Flos je navíc dostupný vedle klasické cesty také prostřednictvím internetového zásilkového obchodu. V něm si můžete zvolené výpěstky nechat poslat na dobírku nebo si zvolit možnost osobního převzetí.

V katalogu produktů nabízených zahradnictvím Flos nechybějí jehličnaté dřeviny, kapradiny, koření, listnaté a ovocné dřeviny, popínavé rostliny, růže, subtropické rostliny, traviny, trvalky ani vodní rostliny. Z tohoto katalogu si můžete v klidu vašeho domova vybrat to pravé pro vaši zahradu i dům, neboť ke každé rostlině je v katalogu přiřazena fotografie a celá řada užitečných informací včetně nároků na slunce a vláhu, doby kvetení a výšky rostliny v dospělosti. Hledáte-li skutečné profesionály v oblasti zahradnického zboží a služeb, zahradnictví Flos je tu právě pro vás.
 

  • Adresa
    Řež u Prahy,Zahradní 141,250 68
  • Telefon
  • Web
    www.zahradnictvi-flos.cz

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.