Zahradnictví Krulichovi

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Většina lidí by souhlasila, že květiny činí život o mnoho krásnějším. Pokud chcete pomocí květin, ať už v interiéru nebo na zahradě, zkrášlit i svůj život, obraťte se na pražské zahradnictví Krulichovi, které už řadu let nabízí svým zákazníkům bohatý výběr okrasných květin, léčivých bylin, koření, dekorativních předmětů a dalšího.

Zahradnictví Krulichovi si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům široký výběr kvalitních rostlin, a to včetně neobvyklých odrůd trvalek a skalniček. Zárukou kvality pěstovaných rostlin je fakt, že jejich větší část je pěstována z řízků. Tato metoda je oproti klasickému výsevu náročnější, avšak její výsledky za to bezesporu stojí. Díky tomuto nekompromisnímu důrazu na kvalitu se z trvalek ze zahradnictví Krulichovi budete jistě moci těšit několik sezón. Výhodou pražského zahradnictví Krulichovi je také fakt, že se jeho nabídka každý rok rozšiřuje o nové odrůdy, které se v českém prostředí dosud nepěstují.

Veškeré výpěstky ze zahradnictví Krulichovi můžete zakoupit jednak na jeho webových stránkách a jednak v jednom ze tří kamenných květinářství provozovaných touto firmou. Není bez zajímavosti, že první z těchto květinářství bylo založeno již v roce 1991. Všechna květinářství nabízejí bohatý výběr řezaných květin i květin v květináčích, včetně těch netradičních, přičemž nechybí ani doplňkový prodej hnojiv, květináčů a dalších pěstitelských potřeb.

  • Adresa
    Zahradnictví Krulichovi: Na Petynce (vchod proti domu čp.40),Praha 6 - Břevnov,160 00,Praha 6,160 00,Dlouhá 9,Praha 1,110 00,Štefánikova 41,Praha 5,150 00
  • Telefon
  • Web
    www.zahradnictvikrulichovi.cz

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.