Rausch Classics - Nábytek Bažant

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Německá značka Rausch Classics představuje luxusní venkovní nábytek, který si vaše zahrada, okolí bazénu nebo terasa rozhodně zaslouží. Vybrat si jej a zakoupit můžete prostřednictvím internetového obchodu společnosti Atelier Nábytek Bažant.

Historie vysoce kvalitního nábytku Rausch Classics se píše od třicátých let 20. století. V roce 1958 značka Rausch Classics představila na německém trhu první kolekci zahradního nábytku Cote d’Azur. O několik let později pak uvedla velmi úspěšnou kolekci nábytku z ratanu, který v té době nebyl ještě moc využíván. Nábytek značky Rausch Classics určený pro venkovní použití je velmi kvalitní a vyznačuje se moderním designem. Najdete jej také v mnohých restauracích a hotelích. Velmi oblíbená je kolekce Florida, v níž najdete luxusní ratanový a proutěný nábytek.

Investice do kvalitního nábytku se zcela jistě vyplatí. Vedle luxusní značky venkovního nábytku Rausch Classics nabízí firma Atelier Nábytek Bažant také interiérový nábytek, poradenství v oblasti designu interiérů a zahradní architektury, ale i zakázkovou výrobu nábytku. Všichni výrobci nábytku, se kterými Atelier Nábytek Bažant spolupracuje, poskytují na svoje produkty nadstandardní záruku, která činí obvykle pět let.

  • Adresa
    Pelechov 47,Železný Brod 46822
  • Telefon
  • Web
    www.nabytekbazant.cz

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.