Bonsai zahrada

Zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Prodejna Bonsai zahrada je specializované malé rodinné zahradnictví Marty a Jana Klimentových na Praze 6, v Břevnově. Prostory Bonsai-zahrady zahrnují prodejnu, celoročně temperovaný přístupný skleník a samozřejmě příjemnou venkovní zahradu.

Bonsai-zahrada je specializovaná na venkovní a vnitřní bonsaje, sortiment však zahrnuje i mnohé další zajímavosti z říše rostlin. Vyberete si zde z bohaté nabídky orchidejí, kaktusů, sukulentů a masožravých či epifytních rostlin. Koupíte zde dekorace do zahrady, suiseki, minerály a fosílie, keramiku, proutěné, kokosové a bambusové zboží a jako ve správném obchodě s bonsajemi zde samozřejmě nesmí chybět bonsaistické potřeby.

Kromě stálé nabídky zboží Bonsai-zahrada stále překvapuje něčím novým a netradičním. Skvělým námětem na dárek pro vaše blízké tak vedle bonsaje mohou být například ručně vyřezávané miniaturní figurky Netsuke, které byly součástí japonského úboru již před 300 lety. Bonsai-zahrada nabízí 5 - 6 cm vysoké sošky, vyřezávané v kosti nebo dřevě (buxus), signované svým tvůrcem. Netsuke jsou předmětem sběratelských aktivit po celém světě, jsou tedy dalším důvodem pro návštěvu Bonsai-zahrady, kde vládne přátelská rodinná atmosféra a budete zde o vás vždy profesionálně postaráno.

  • Adresa
    Praha 6,Bělohorská 512/191,160 00,Otevírací doba: Pondělí - sobota: 10:00 – 18:00,Neděle: zavřeno
  • Telefon
  • Web
    www.bonsaizahrada.cz

Další zahradnictví a zahradní nábytek v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.