Nový Smíchov

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Obchodní centrum Nový Smíchov nabízí na třech podlažích 160 obchodů, 25 restaurací, supermarket Tesco, fitness Holmes Place, bowling a multiplex Cinema City a slibuje tak pro každého něco.

Obchodní centrum Nový Smíchov vyrostlo na místě bývalé Ringhofferovy továrny, pozdější Tatry ČKD, podle návrhu pražského architektonického studia D3A. Toto prostorné nákupní centrum v Praze je lehce dosažitelné městskou hromadnou dopravou, a tak není divu, že sem směřují Pražané za nákupy vánočních dárků, sezónními slevami i na každodenní nákupy. Najdete zde prodejny oblíbených značek Marks & Spencer, Zara, Au Pays des Mimis, Alo Diamonds, Sephora, Datart, New Yorker a mnoho dalších. Vydáte-li se na nákupy s dětmi, můžete je za jejich výdrž odměnit návštěvou dětského koutku, kde je pro ně každý den připraven zajímavý program plný her. Pokud si budete potřebovat nutně vyřídit něco důležitého, ve 2. patře centra můžete v příjemném prostředí odpočinkové zóny využít wi-fi zdarma. V infostánku u hlavního vchodu do nákupního centra zakoupíte dárkové šeky v hodnotě 500 Kč a 1000 Kč, které může vámi obdarovaná osoba uplatnit v celé řadě obchodů nákupního centra.

V obchodním centru Nový Smíchov na Andělu nejen dobře nakoupíte, ale můžete se zde také věnovat sportu a wellness nebo si odpočinout při sledování filmu v Cinema City, které disponuje dvanácti kinosály s celkovou kapacitou 2700 míst a největším plátnem v Praze o ploše téměř 187 m2.

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.