Hypermarket Kaufland ve Stodůlkách

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Hypermarkety Kaufland mají zastoupení na celém území České republiky a jistě ho najdete i ve vašem okolí, kterým může být třeba městská čtvrť Praha – Stodůlky.

Kaufland klade důraz na čerstvost zboží, ať už jde o zeleninu, ovoce, pečivo, maso, ryby či mléčné výrobky. Kvalita produktů prodávaných v hypermarketech Kaufland byla již několikrát oceněna, což odráží filozofii firmy, která klade na kvalitu zboží vysoké nároky a ne jinak je tomu v případě výběru nových vydavatelů. Vedle vlastní řady K-Classic, která zahrnuje asi 500 druhů výrobků, prodává Kaufland také maso a masné výrobky značky Purland ze své vlastní produkce. Kromě velkého výběru kvalitních potravin za nízké ceny najdete v sortimentu hypermarketů Kaufland také domácí potřeby a spotřebiče a elektroniku. Svůj nákup v Kauflandu si můžete naplánovat díky online nákupnímu lístku. Svým blízkým můžete věnovat dárkovou poukázku Kaufland v hodnotě 200 Kč nebo 500 Kč, které jsou k dostání na každé pokladně prodejen Kaufland.

Německá společnost Kaufland otevřela svou první prodejnu v České republice v roce 1998 a nyní zde provozuje kolem stovky hypermarketů. Informace o nejbližší prodejně Kaufland ve vašem okolí najdete na webových stránkách společnosti.

V sousedství

  • Adresa
    Pod hranicí 1304/17,158 00 Praha-Stodůlky
  • Telefon
  • Web
    www.kaufland.cz

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.