Palladium

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Palladium patří mezi nejoblíbenější nákupní centra v Praze. Na jednom místě najdete v tomto nákupním centru na náměstí Republiky v centru Prahy oblíbené módní značky, parfumerie, knihkupectví, restaurace i kavárny.

Nákupní centrum Palladium vzniklo na místě historických budov, které sloužily jako kasárna, v roce 2007. Od té doby se dostalo do popředí jako jedno z nejhojněji navštěvovaných nákupních center v Praze, kde je nakupování díky citlivému propojení historických prvků s moderní architekturou opravdovým zážitkem. Na pěti podlažích zde najdete téměř 180 obchodů, 20 restaurací a kaváren. K dispozici je zde téměř 900 parkovacích míst, ale do Palladia se dostanete pohodlně také městskou hromadnou tramvají (stanice metra a tramvají Náměstí Republiky). V Palladiu můžete nakupovat v obchodech s oblečením značek H&M, Ann Christine, Levi's, F&F, pietro filipi, Tatuum, Intimissimi nebo v britském obchodě Topshop, který jinde v Praze nenajdete. Obuv můžete vybírat v obchodech Geox, Office Shoes, Baťa, Mixer a dalších, kosmetiku v prodejnách L'Occitane, Clinique, Body Shop, doplňky do domácnosti zakoupíte v Á la maison, AlmiDécor a dalších. Až vám dojdou síly, můžete se jít občerstvit do nejvyššího podlaží, kde najdete také dětský koutek.

V nákupním centru Palladiu najdete pod jednou střechou vše, co potřebujete, a nakupování tak můžete vyřídit v rekordním čase a přitom v příjemném prostředí.

  • Adresa
    náměstí Republiky 1,Praha 1
  • Telefon
  • Web
    www.palladiumpraha.cz

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.