Centrum Chodov

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Jedno z největších nákupních center nejen v Praze, ale i v České republice, Centrum Chodov, bylo postaveno v těsné blízkosti stanice metra Chodov na trase C. Své první zákazníky přivítalo na konci roku 2005.

Široká nabídka obchodů a služeb, které najdete v Centru Chodov, nemá v České republice obdoby. Na čtyřech patrech tu vedle obchodů najdete restaurace, kavárny, rychločistírny a opravny obuvi, sportovní centrum či dětský koutek. Kromě oblečení tu pořídíte elektroniku, sportovní zboží, parfémy a kosmetiku, květiny, knihy, šperky a mnoho dalšího, zkrátka vše, na co si vzpomenete. Své služby zde nabízejí banky, cestovní kanceláře, mobilní operátoři, kadeřnictví apod. Síly na další nákupy můžete načerpat v jedné z mnoha restaurací nebo kaváren. Potraviny nakoupíte v hypermarketu Albert, který má otevřeno až do 22 hodin. Ostatní obchody mají otevřeno do 21 hodin, restaurace do 22 hodin.

Pokud se do Centra Chodov dopravíte autem, první tři hodiny parkování máte k dispozici zdarma. Kapacita je 2 600 parkovacích míst.

  • Adresa
    Roztylská 2321/19,148 00 Praha 4
  • Web
    www.centrumchodov.cz

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.