Galerie Fénix Vysočanská

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Osmdesát prodejen pod jednou střechou ukrývá Galerie Fénix Vysočanská, nákupní centrum v Praze 9. Své služby nabízí zákazníkům od roku 2008.

V prostorných pasážích Galerie Fénix Vysočanská pohodlně vyřídíte všechny vaše nákupy bez toho, abyste se museli vyhýbat davům ostatních nakupujících, jak tomu často bývá v centru Prahy. Nakupovat zde můžete v obchodech Marks & Spencer, Baťa, Office Shoes, Sergio Tacchini, Yves Rocher a mnoha dalších. Své služby zde nabízejí čistírna, kadeřnictví, cestovní kanceláře, lékárna a další. Občerstvit se můžete v restauracích ve třetím podlaží, kde najdete také fitness a wellness centrum a dětský koutek Kulíškov. Pokud hledáte dárek k narozeninám nebo k jiné příležitosti pro vaše blízké a dělá vám potíže vybrat ten správný, obdarujte je dárkovými poukazy do Galerie Fénix, které jsou k dostání ve výši 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč a 1000 Kč.

Galerie Fénix je dobře dostupná MHD i ze vzdálenějších míst Prahy a vstoupíte do ni pohodlně přímo ze stanice metro B Vysočanská. Rozhodnete-li se přijet autem, v garážích nákupního centra můžete parkovat zdarma tři hodiny ve všední den a pět hodin o víkendu.

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.