Nákupní centrum Eden

Supermarkety a nákupní centra v Praze

​Oblíbené nákupní centrum Eden se nachází v pražských Vršovicích a nabízí přes 80 obchodů, restaurace a kavárny, parkování zdarma, dětský koutek a mnoho dalšího, to vše v příjemném moderním interiéru a ve snadném dosahu městské dopravy.

Značnou část vršovického nákupního centra Eden zabírá hypermarket Tesco Extra, což je první pražská prodejna formátu Extra, kterou firma Tesco v Praze otevřela. Vedle tradiční široké nabídky potravin a potřeb do domácnosti nabízí formát Extra také pro hypermarkety méně obvyklé produkty a služby. Jde především o samostatná oddělení (jakési obchody v obchodě) nabízející výrobky z oblasti oční optiky (včetně možnosti nechat si vyšetřit zrak optometristou), foto-služeb, mobilních telefonů a lékárenských produktů.

K dalším obchodům, které nákupní centrum Eden nabízí, patří prodejny obuvi, oděvů, elektroniky, domácích i sportovních potřeb, knih, čaje, tabáku a hraček. Nakupování si můžete zpříjemnit v jedné z kaváren a restaurací, které se nacházejí přímo v areálu obchodního centra Eden a mezi kterými nechybí pizzerie, asijský fast food ani cukrárna. Ke službám a vybavení nabízeným nákupním centrem Eden patří parkování pro zákazníky zdarma (kryté parkoviště), Wi-Fi internet zdarma v prostorách celého areálu, pobočka České pošty, dětský koutek, přebalovací pult, bankomaty, opravna obuvi, čistírna, švadlena, výroba klíčů, kadeřnictví, lékárna, fotografické studio, prodejny telefonních operátorů a telefonní automaty. Otevírací doba nákupního centra Eden je každý den od 9 do 21 hod, prodejna Tesco Extra má otevřeno nonstop.

V sousedství

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.