Obchodní centrum Letňany

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Obchodní centrum Letňanynabízí přes 150 obchodů známých světových značek na ploše přes 125 000 m2 a jako takové je největším obchodním centrem nejen v Praze, ale i v celé České republice.

Největší zastoupení mají v obchodním centru Letňany obchody s módou a módními doplňky, ale najdete tu také bohatý výběr obuvi, hraček, šperků, jako i služby mobilních operátorů, obchody s elektronikou a mnoho dalšího. Nábytek si můžete vybrat v největším obchodním domě s nábytkem KIKA v České republice. Obchodní centrum Letňany je nejen ideálním místem pro nákupy, ale i pro sport či zábavu. Volný čas můžete aktivně strávit v aquacentru Letňany Lagoon nebo na zimním stadionu se dvěma krytými ledovými plochami, či na krytých tenisových kurtech v moderním sportovním centru Avion. Po nákupech si můžete odpočinout u kávy či filmu v jednom z osmi kinosálů multikina Palace Cinemas, které nabízí nejvyšší kvalitu a technologie včetně panoramatického plátna. Nakupující maminky možná uvítají služby dětského koutku Letňánek, které pro děti připravuje každodenní program.

Pro nákupy v obchodním centru Letňany lze využít bezplatnou autobusovou linku či zaparkovat na jednom ze 3000 bezplatných parkovacích míst. Obchodní centrum Letňany má otevřeno každý den od 10 hodin do 21 hodin. Tesco hypermarket má otevřeno nonstop.Obchodní centrum je velmi dobře dostupné nejen z centra metropole díky trase metra C, ale i z okrajových městských částí Prahy jako jeBřeziněves, Ďáblice, nebo Čakovice.

V sousedství

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.