Galerie Butovice

Supermarkety a nákupní centra v Praze

Nákupní centrum Galerie Butovice v Praze 5 otevřelo dveře prvním zákazníkům v roce 2005. Od samého otevření lákala Galerie Butovice návštěvníky kromě pestré škály obchodů také na velké akvárium s exotickými druhy ryb, které však bylo v roce 2010 kvůli přestavbě 1. patra centra zrušeno.

V nákupním centru Galerie Butovice najdete zhruba stovku obchodů s nejrůznějším zbožím a službami rozmístěných ve dvou nadzemních patrech propojených travelátory a výtahy. Mezi jinými můžete v Galerii Butovice nakoupit v obchodech Electro World, Grand Optical, Orsay, Deichman, Intersport, Yves Rocher a mnoha dalších. Pokud postrádáte inspiraci na vhodný dárek, můžete obdarovávanému věnovat dárkovou poukázku v nominální hodnotě 500 Kč nebo 1000 Kč.

Nákupní centrum je příhodně situováno jen 7 minut pěšky od stanice metra B Nové Butovice. Parkování je zajištěno v podzemních garážích a na venkovním parkovišti. Galerie Butovice má otevřeno denně od 9 do 21 hodin, hypermarket Albert otevírá již sedm hodin ráno a zavírá ve 22 hodin.

V sousedství

  • Adresa
    Radlická 117,158 00 Praha 5
  • Telefon
  • Web
    www.galerie-butovice.cz

Další supermarkety a nákupní centra v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.