Neverland Art Preschool Prague

Soukromé školky v Praze

V Nebušicích v Praze 6 v areálu Mezinárodního baptistického semináře najdete oblíbenou a uznávanou školku Neverland Art Preschool Prague.

Tato mezinárodní umělecká mateřská škola přijímá děti do svých programů od věku jednoho roku do 6 let. Zaměřuje se na výchovu a vzdělání dětí v multikulturním prostředí s důrazem na kreativitu, kterou mohou děti vyjádřit prostřednictvím vizuálního umění, environmentálního umění, divadla, hudby, vaření, pohybu apod. Hlavní vzdělávací program je založen na mezinárodních britských učebních osnovách a probíhá v angličtině, ale v nabídce jsou i odpolední jazykové lekce češtiny.

Učitelé ve školce Neverland jsou směsicí anglických rodilých mluvčí a českých učitelů, kteří mají odborné vzdělání a zkušenosti v oboru vzdělávání dětí. Jak již bylo zmíněno, velký důraz je v této školce kladen na kreativní aspekty vzdělávání a také na jedinečnost každého dítěte, což dětem později v životě pomáhá stát se tím, čím opravdu chtějí. Neverland Art Preschool Prague se pyšní šesti prostornými a světlými učebnami, knihovnou Magical Library, místností ke hraní divadla a hraní na hudební nástroje, velkou zahradou a kuchyní, kde se děti mohou každý týden učit vařit.

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.