Česko-anglické jesle a školka TETTY

Soukromé školky v Praze

Česko-anglické jesle a školku TETTY na pražském Břevnově navštěvují děti od 6 měsíců do 6 let. Nejmladší děti v jeslích (Broučci – od 6 do 18 měsíců) si zde hodně hrají, prohlížejí obrázkové knížky a poslouchají písničky. Starší děti od 18 měsíců do 3 let (Včelky) malují, zpívají a cvičí. Učí se sami oblékat a naučit se žít bez plenek. V tomto věku se také poprvé seznamují s angličtinou.

Předškoláci mají střídavé česko-anglické vyučování s českou a americkou učitelkou. Anglický jazyk je systematicky rozvíjen pomocí hudby, zpěvu, pohybu a říkadel. Předškoláci rádi malují na zeď a rozvíjejí tak svojí grafomotoriku. Každý den mají děti pohyb v malé tělocvičně školky a připravují se také na zápis do první třídy.

Učitelé ve školce TETTY budují v dětech od 3 let pozitivní vztah ke čtení a ke knihám. Od 4 let hrají děti pravidelně tenis a jezdí plavat. Školka je obklopena rozlehlou zahradou, kde mohou děti relaxovat a hrát si. Zde se také seznamují s rostlinami, které tu rostou a živočichy, kteří tam žijí. Na místním pískovišti vznikají rozličné stavby a „dobroty“. Když venku prší, mohou si děti hrát na krytých terasách. Cena za jesle na 2 dny v týdnu činí měsíčně 9 000 Kč, za školku na 3 dny v týdnu 12 000 Kč měsíčně.

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.