Mateřská školka Čiperka

Soukromé školky v Praze

Čiperka je soukromá mateřská školka pro děti od věku 12 měsíců do nástupu do školy, která se nachází v Modřanech na Praze 12. V této nezávislé mateřské školce přicházejí děti přirozeně do styku s češtinou a angličtinou metodami, jako jsou čtení pohádek, pojmenovávání předmětů, hry, vzájemná komunikace a vnímání konverzace učitelů.

Mateřská školka Čiperka si klade za cíl vybavit děti znalostmi a dovednostmi, které jim usnadní přechod do první třídy. Každodenní program „Step by Step“ je tu propojen s dalšími výukovými metodami i alternativními pedagogickými trendy tak, aby byla výuka přizpůsobena potřebám každého dítěte – klíčem k úspěšnému vzdělávání je individuální přístup. Vývoji vašeho dítěte napomůže v mateřské školce Čiperka široká škála pohybových, jazykových, hudebních, uměleckých a intelektuálních aktivit. Interiér školky dětem nabídne různá prostředí včetně učebny „moře“ (vyzdobené mořskými motivy včetně vestavěné lodi), třídy „prales“ (dřevěné poličky ve tvaru stromů a svěží zelená barva) a hlavní třídy v přízemí školky, k níž patří i travnatá školní zahrada s lesíkem, kde děti mohou poznávat přírodu a získávat k ní respekt.

Provozní doba školky je od 7 do 17 hodin, během které vaše dítě může strávit půlden či celý den pod vedením zkušených a profesionálních učitelů. Pro děti od 2,5 let nabízí mateřská školka Čiperka bilingvální program s kvalifikovaným pedagogem. Další informace o této výjimečné mateřské školce naleznete na níže uvedeném webu.

  • Adresa
    K otočce 779/27a,Praha 12
  • Web
    www.profamily.cz

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.