Panda Learning Center

Soukromé školky v Praze

Na pražském Žižkově najdete milou školku s anglickým názvem Panda Learning Center, která je uznávaným vzdělávacím zařízením pro děti od 2 do 6 let.

Panda Learning Center nabízí celou řadu programů pro vaše malé děti – dopolední a odpolední programy nebo také celodenní program pro zaneprázdněné rodiče, kteří hledají pro své děti v Praze kvalitní celodenní péči. Toto vzdělávací centrum se řídí americkými osnovami pro školky, do kterých jsou zakomponovány prvky Montessoriho metody využívané hojně v Severní Americe. Školku, která patří mezi nejlepší školky v Praze, vede anglická rodilá mluvčí s magisterským titulem v klinické psychologii. Všichni zaměstnanci školky jsou své práci oddáni a byli na práci s dětmi profesionálně vyškoleni.

Ve školce Panda Learning Center se mohou rodiče zdržet tak dlouho, jak chtějí, a pozorovat své děti, jak si ve školce vedou. Učitelé zde děti učí pomocí řady metod a za využití hudby, pohybu a výtvarných technik, což umožňuje dětem zdravě se vyvíjet duševně i fyzicky a projevovat svou kreativitu.

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.