EkoŠkolka Vidoule

Soukromé školky v Praze

Hledáte školku, která je jiná než ty běžné? Pak se podívejte na pražskou EkoŠkolku Vidoule. V této inovativní školce, která se nachází v bezprostřední blízkosti chráněného parku Vidoule, si děti mohou hrát a zároveň objevovat okolní svět přírody a učit se z něho.

Specifikem školky je propojení uměleckého a řemeslného tvoření s ekologickou a environmentální výchovou. Stavebním kamenem osobního přístupu k dítěti je waldorfská pedagogika. Ve školce se tak děti mohou zdravě vyvíjet duševně i fyzicky. V Ekoškolce Vidoule si mohou užít pravidelný dopolední pobyt venku (3 - 3,5 hod), což posiluje imunitní systém a podporuje jejich fyzické zdraví. Během těchto pravidelných ranních a ostatních pobytů venku děti podnikají cesty za dobrodružstvím, které napomáhají rozvíjet jejich osobnost, schopnost žít a tvořit ve společenství. Je také důležité poznamenat, že objevování přírodních zákonitostí vede k rozvoji rozumových schopností a stejně důležité jsou i umělecké aktivity, které podporují rozvoj citový a sociální.

V EkoŠkolce Vidoule děti hrají hry, vyprávějí příběhy, zpívají písničky. Všechny tyto tvůrčí aktivity probíhají v souladu s ročním obdobím a jsou inspirovány změnami v přírodě. Veškeré hračky, hry a doplňky v této školce jsou vyrobeny z přírodních materiálů. Ve školce se pracuje s malou skupinou dětí ve věku 4-7 let, která umožňuje individuální přístup. Velký důraz se klade na respektování vývojových potřeb dětí a vzájemnou spolupráci s jejich rodiči. Chcete-li poslat své dítě do školky, ve které se mohou učit, růst a prožívat hodnotné zážitky, EkoŠkolka Vidoule je pro vás ta pravá.

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.