Sunny Garden

Soukromé školky v Praze

Soukromou anglickou školku Sunny Garden najdete na Praze 8 v Čimicíh, odkud je to jen kousek do ZOO či botanické zahrady.

Ve školce Sunny Garden vyučují podle amerického kurikula jen rodilí mluvčí s pedagogickou praxí. Veškeré činnosti probíhají v angličtině a děti se cizí jazyk učí pomocí písniček, říkadel, hudby apod., tedy hrou, což je nejefektivnější způsob výuky v dětství. Děti jsou rozděleny do skupinek po 6 dětech na jednoho učitele. V každé skupince jsou děti různého věku, učí se vzájemně spolupracovat a podílejí se na vytváření denních pravidel ve školce. Díky multikulturnímu prostředí se děti setkávají s kamarády z jiných zemí a učí se tak nenásilně chápat a tolerovat lidi, kteří nejsou stejní. V Sunny Garden se také zaměřují na zdravý životní styl – vedle podávání BIO svačinek se děti učí třídit odpad, povídají si o ekologii a učí se poznávat přírodu.

Školka má k dispozici vlastní velkou zahradu s hřištěm, kde si děti mohou dosytosti vyhrát. Školné při celodenním programu stojí 21 490 Kč měsíčně a zahrnuje kromě jiného také stravu, lekce jógy, výlety 2x měsíčně apod. Děti jsou do školky přijímány již od věku dvou let. V angličtině mají děti možnost pokračovat v bilingvní třídě na základní škole.

  • Adresa
    Vánkova 13,Praha 8 – Čimice
  • Telefon
  • Web
    www.sunnygarden.cz

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.