Veselá školka

Soukromé školky v Praze

Jak už sám název napovídá, ve Veselé školce věří, že s úsměvem jde všechno líp. Dětem se zde dostane odborné péče, špičkového vzdělávacího programu a individuálního přístupu.

Prestižní Veselá školka v pražských Stodůlkách byla založena v roce 2008 s cílem představit dětem a jejich rodičům nový a hravý způsob výuky. Ve Veselé školce se dbá na to, aby prostředí, které zde pro děti vytvářejí, bylo příjemné, zábavné a veselé a děti se v něm cítily dobře. Děti jsou ve Veselé školce vzdělávány podle programu Veselý génius, který byl vytvořen na základě výukového programu Začít spolu (v mezinárodním označení Step by Step) plně akreditovaného Ministerstvem školství ČR. Nejdůležitější body tohoto programu zahrnují důraz na individuální přístup k dítěti, integrované učení a začlenění dětí se speciálními potřebami. Program Veselý génius je sestavován každému dítěti na míru. Vždy na konci měsíce se provádí ohodnocení, jak si dítě při plnění určených vzdělávacích cílů vedlo. Individuální přístup je zajištěn díky maximálnímu počtu pěti dětí na jednu učitelku. Největší odměnou pro místní lektory je, když děti přicházejí i odcházejí každý den s úsměvem.

Měsíční školné při celotýdenní celodenní docházce činí 15 990 Kč. Školné mimo jiné zahrnuje kompletní stravu a pití, jedenkrát týdně plavecké kurzy a náklady na výlety, na které děti vyrážejí jedenkrát měsíčně. Veselá školka pořádá také workshopy pro rodiče, kde jim radí, jak prohloubit talent svých dětí ve volném čase.

  • Adresa
    Na Dolnici 526/42,Praha 5,Stodůlky
  • Telefon
  • Web
    www.veselaskolka.cz

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.