Beehive International School

Soukromé školky v Praze

Pokud hledáte renomovanou školku pro vaše malé ratolesti, vyzkoušejte Beehive International School, mezinárodní školu a školku v Praze. Cílem této vzdělávací instituce je vzdělávat, motivovat a podporovat děti být vším tím, čím chtějí, aby mohly v budoucnosti pozitivně ovlivňovat svět kolem sebe.

Beehive International School má jednoduchou filozofii – šťastný žák je dobrým žákrm, a proto škola podporuje nejen akademický rozvoj, ale také emoční a fyzický rozvoj dětí. Na podporu své filozofie poskytuje škola dětem příjemnou a bezpečnou atmosféru, v níž se cítí šťastni a téměř jako doma, což jim pomáhá v duševním růstu a získání sociálních dovedností nezbytných k tomu, aby v životě uspěly.

Protože školka se řídí podle britských osnov Early Years Foundation Stage, které jsou přípravou k britským národním učebním osnovám, můžete si být jisti, že vašemu dítěti se dostane skvělé vzdělání předávané zkušenými učiteli, kteří jsou současně anglickými rodilými mluvčími s mezinárodní zkušeností a vysokou kvalifikací. Učitelé ve škole Beehive se také pravidelně účastní školení a seminářů. Ve třídě je vždy jen několik dětí, aby bylo zajištěno, že každému z nich se dostane dostatek pozornosti a bude mu poskytnuta podpora, až to bude potřebovat nejvíc. Mezinárodní škola a školka Beehive International School nabízí také český program, který je schválen českým Ministerstvem školství.

  • Adresa
    Soběslavská 64,Praha 3,Na Šafránce 9,Praha 10
  • Telefon
  • Web
    www.beehive.cz

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.