KinderGarten Vinohrady

Soukromé školky v Praze

Hledáte-li pro své potomky renomovanou soukromou mateřskou školku, mohla by Vás zaujmout KinderGarten Vinohrady. Pod značkou KinderGarten se skrývá síť školek v různých pražských lokalitách, které kladou důraz na rozvoj jazykových dovedností i schopnosti se učit, a pomáhají tak již od roku 2005 dětem uspět na základní škole.

KinderGarten Vinohrady se zaměřuje na předškolní výuku jazyků a rozvoj schopností a dovedností. Vedle výuky formou her, říkadel, písniček, příběhů a výtvarných aktivit je tu při výuce využíván systém Letterland, což je jedinečný přístup k výuce čtení, psaní a hláskování. Tento výukový systém je vědecky podložen a je v souladu s výzkumem paměti a procesu učení. Kvalitu výuky zaručují kvalifikovaní učitelé a přispívá k ní i prvotřídní vybavení učeben, výukové podlahy a interaktivní tabule. Učitelé nabízejí přátelský a individuální přístup ke každému dítěti, a tak tu o Vaše dítě bude skvěle postaráno. Výukové programy ve školce KinderGarten jsou určeny dětem všech národností od 18 měsíců do 7 let. Školka nabízí kombinaci českého učitele a rodilého mluvčího angličtiny pro výuku konverzace, a Vaše dítě tak bude mít příležitost přirozeně vstřebávat oba jazyky. Vedle intelektuálních schopností se KinderGarten Vinohrady zaměřuje i na tvůrčí schopnosti a nabízí dětem nejrůznější aktivity, včetně dramatické a výtvarné výchovy, jógy, hudební výchovy, zahrádkaření a dalších.

Školka KinderGarten Vinohrady má rozlehlou školní zahradu o ploše přes 2000 m2, která představuje skutečnou oázu v centru Prahy. Děti tu mají dostatek místa pro hraní a mohou tu využívat trampolínu, skluzavku, pískoviště či houpačky. Školka nabízí dostatek parkovacích míst, což rodičům usnadní vyzvedávání dětí. Další informace o mateřské školce KinderGarden Vinohrady, např. o stravování, vybavení školky, letních programech a dalším, naleznete na dole uvedených webových stránkách školky.

  • Adresa
    Na Třebešíně 3374/39b,Praha 10
  • Telefon
  • Web
    www.kindergarten.cz/cs/anglicke-skolky/Vinohrady

Další soukromé školky v Praze

Nejčerstvější nabídky do Vašeho e-mailu

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.